Ayia Napa - Cape Greco - Blue Lagoon
szervezett kirándulás

Minden nap elérhető!

Felvétel a szállodából Lárnakában 8:45 és 9:00 között

Az átvétel pontos idejét visszaigazoláskor adjuk meg.

Program időtartama: 5 óra

Különleges és egyedi kirándulás, amely során számos nevezetességet tekintünk meg, és csodás panorámás kilátásban lesz részük Ayia Napa és Protaras leghíresebb látnivalóinál.
Angol nyelvű túravezetéssel.

A Program ára:
Felnőtt: 50.EUR / fő
Gyerek: 35.EUR / fő

A programról:

Fedezze fel Ciprus csodáit: Ayia Napa, Greco-fok, Szerelmesek-hídja, Protaras, Kék Lagúna,
Konnos Bay és a Cape Greco-félsziget!

A túra alatt megismerkedhet Ayia Napa nyüzsgő városával, a Greco-fok természeti pompájával,
a romantikus szerelmesek-hídjával (Protaras), a festői Protarassal, a lenyűgöző Kék lagúnával és sok más szépséges területtel és érdekességgel, mint például a nyugodt Konnos-öböl és a természetes tengeri barlangok.

A Greco-fok tengeri barlangjai jelentős látnivalók. Ezek a természetes képződmények tökéletesek felfedezéshez és fotózáshoz. A Cape Greco Nemzeti Erdőpark egy védett terület gyalogos és kerékpáros ösvényekkel, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a tengerpartra.

A Szerelmesek-hídja (Protaras) egy természetes sziklaív, amely a romantika kedvelt szimbólumává vált.
A legenda szerint a hídon egy kívánság valóra válik. Készítsen lenyűgöző fényképeket, és élvezze a türkizkék vizek és a tengerpart festői kilátását.

Fedezze fel a kék lagúnát, egy lenyűgöző természetes öblöt, amely élénk türkizkék vizéről híres.
Ez a varázslatos hely tökéletes egy frissítő úszáshoz, vagy egyszerűen csak pihenni a vízparton. Élvezze ennek a rejtett drágakőnek a nyugalmát és szépségét, amely a túra fénypontja.

Túránkat követően meglátogatjuk Protarast és a híres ''Ilias Profitis'' kápolnát, ahol egy gyönyörű nevezetességet és Protaras városát láthatjuk felülről, mivel a kápolna egy szikla tetején található.
Mielőtt visszaindulnánk Larnakába, kalandunk utolsó állomása az Ayioi Saranta (40 mártír) egyedülálló kis temploma. A templom annyira félreeső, hogy még a helyiek is nehezen találják meg.

Foglalása biztonsága és az Ön egyedi igényeinek megfelelő elérhetőség biztosítása érdekében kérjük, foglalja le online legalább 24 órával a tervezett program előtt. Ez az időkeret lehetővé teszi számunkra, hogy megfeleljünk az Ön igényeinek, és kielégítő élményt nyújtsunk az Ön igényeire szabva.   

Kitöltési segédlet a foglaláshoz.
Foglalás a "Jelentkezés a programra" gomb megnyomásával lehetséges.Jelentkezésnél a következő adatok megadása szükséges:


<= jelentkezők létszámának megadása<= Az Ön telefonszáma pl: +36 20/30/70 xxx xx xx

<= Az Ön neve
<= Az Ön email címe

<= AVD08-Hotel: (ezt be kell írni a közleménybe) majd megadni a szállás nevét és címét ahol Ön tartózkodik

Fizetési lehetőségek foglaláskor: PAYPAL és BANK KÁRTYA